Kukat lapsen syntymään ja kastetilaisuuteen

"Sinä päivänä kun Luoja teki sinut
Hän ei muuta tehnytkään
Heräs aikaisin, otti kynän käteen
Rupes siinä piirtämään

Päivä kului, mut hetkenkään lepoa
Piirtäjä ei kaivannut
Aivan niin kuin olis hurmoksessa ollut
Mestari valmisti sut."


Uusi ihmiselämä on aina yhtä ainutkertainen tapahtuma. Tällöin paikallaan on kaunis vauvakimppu tai suloinen äiti-lapsi-kimppu. Kastekimppu juhlistaa kauniisti juhlapäivän, jolloin lapsi saa kasteessa nimen. Soita meille tai piipahda liikkeessämme, niin sidomme toiveidesi kimput ja toimitamme kukat saajalleen vaikka saman tien. Voit tutustua sidontatöihin kuvagalleriassa.

  


Hääsidonta

Hääkukat yhteisen elämän alkutaipaleelle! Morsiuskimppu, sulhasen viehe, kaasojen kukkakimput, tilakoristelu ja juhlapaikan somistus! Kukat ovat tärkeä osa hääjuhlaa ja ne kannattaa valita laadukkaista kukista, jotka sidotaan morsiamen ja sulhasen mieltymysten mukaan. Meillä Granitin kukassa on pitkä kokemus hääkukkien sidontatöistä sekä juhlapaikan koristelusta. Tutustu hääkukkasidontoihin kuvagalleriassa.

   

Millaisen morsiuskimpun haluaisit? Tutustu hauskaan morsiuskimppugeneraattoriin tästä linkistä!


Surukukat ja surusidonta

Kun omainen tai ystävä on poistunut, muistathan kukat.

Kun haluat korkealaatuista riihimäkeläistä surusidontaa, valitse Granitin Kukka!

Meidän periaatteemme on: suru ei saa olla rahastamisen aihe, suru on myötäelämistä ja kauniita kukkia viimeiselle matkalle!

Sidomme pitkäaikaisella kokemuksella ja Teille sopivaan hintaan toiveittenne mukaiset surukukat: osanottokimppu, arkkulaite, hautakimppu tai hautalaite. Kauneimmat kukkalaitteet saat myös edullisesti! Hautajaiskukat on vapautettu kilpailulle, kilpailu- ja kuluttajavirasto suosittaa kilpailuttamaan kukkakauppoja. Teethän niin, se on Sinun etusi ja vapautesi!

Osanottokukat ovat kaunis ja arvokas tapa muistaa läheisensä menettänyttä. 

Hautajaisissa jätetään jäähyväiset rakkaalle läheiselle tai tuttavalle. Siksi kauniit hautalaitteet, hautakimput ja leikkokukat ovat tärkeässä osassa tilaisuutta. Tilaa hautakimppu kaukaisemman sukulaisen tai tuttavan hautajaisiin ja hautalaite tai hautaseppele lähisukulaisen hautajaisiin. Arkkulaitteen sidomme toiveittenne mukaisista kukista.

Malleja surusidonnoista löydät kuvagalleriasta.

 

Lisätietoa surusidonnastamme löydät tästä linkistä!

Sidomme Riihimäen Veteraanijärjestöjen muistoseppeleet.

  


Kukat hinnoin, jotka ovat sopivat juuri Sinulle

Meillä Granitin Kukassa on kilpailijoitamme edullisemmat hinnat! Haluamme tarjota kukat, jotka sopivat juuri Sinun kukkarollesi – kuitenkaan niiden laadusta tinkimättä. Olet lämpimästi tervetullut asioimaan liikkeeseemme Riihimäen keskustaan, palvelemme mielellämme! 

Ota yhteyttä »

Suosittele meitä